Лечение на пристрастяване към пико

Лечение на пристрастяване към пико (метамфитамин) от In Life Medical

Пико е един от новите видове метамфетамини, чиято главна особеност е бързото му въздействие върху нервната система и стимулирането на емоционалното състояние на човека. Пикото бързо завладява пазара в България и търговията се увеличава с всеки изминал ден, подлагайки на опасност все повече и повече младежи.

Въпреки че употребяващите наркотични вещества са уверени в тяхната безопасност, всъщност метамфетамините водят до силна физиологическа зависимост от химическите компоненти, от които се изготвят таблетките.

запитване за лечение на пристрастяване към пико

Първоначално при употребата на пико трудно се забелязват проблеми. Пациентът изпитва прилив на сили и енергия, но след временна еуфория настъпва дълбока и тежка депресия. Апатията и потиснатостта предизвикват у зависимия желание да прибегне до помощта на любимото си средство. Последствията от употребата на пико (метамфетамин) води до силно изтощаване на организма и временна мозъчна дисфункция. Мотивацията при лечението на зависимостта от пико е една от най-сложните, но необходими задачи.

Специалистите в „On Life Cliniс” са разработили комплексна програма за лечение и реабилитация на зависимостта от пико. Изход има, главното е да има желание!