Новина - Тестиране /50 евро/ в клиниката

Тестиране /50 евро/ в клиниката

Възможност бързо да се определи дали човек

употребява наркотични вещества

50 евро/ в клиниката

75 евро/ на адрес

 

Убедени сте, че ваш близък се дрогира, но не можете да го докажете?

В днешно време не за всички наркотични вещества има тестове, които биха могли със сигурност да потвърдят или отхвърлят съмненията на близките. Производителите стават все по-изобретателни, когато става дума за разработването на нови формули, неуловими за закона. Те буквално ежедневно се променят, но действието на наркотика се запазва.

Представете си колко е трудно да бъдете информирани за всички новости. В болшинството случай забелязвате проблема, но няма как да докажете фактът, че вашият близък употребява. Правите сами тестове вкъщи, но те дават отрицателни резултати и не знаете как да постъпите?

Не се тревожете – за нас е достатъчен кратък разговор, за да разберем дали един човек има проблем с наркотиците.

On Life център предлага:

  • когнитивно - поведенческа диагностика, която се извършва от опитен екип психолози

  • тестиране с цел определяне наличието на наркотици в урината и слюнката

  • консултация със специалист, чрез която бързо се установява състоянието на човек по видими външни признаци и чрез оценка на психо-емоционалното му състояние

Именно тук е важно да споменем, че нашите опитни специалисти могат да забележат и най-незначителните отклонения  в психологическото състояние, в следствие на употребата на психоактивни вещества.

Напоследък станалите модерни соли за вана, спайс, дизайнерски дроги и подобни субстанции не дават положителен резултат на тестовете, но последствията върху психиката могат да бъдат определени от специалистите на нашият център, като по този начин вие ще получите отговор на всички ваши въпроси.

Ако смятате за невъзможно да доведете вашия близък при нас, ние можем да предложим посещение на посочен от вас адрес, 24 часа в денонощието.

Услугата включва специализиран тест за наркотични вещества, консултация и оценка на психологическото и физическото състояние.

При нас ще намерите помощта от която се нуждаете!