Новина - Хазарт-лечение на игромания

Хазарт-лечение на игромания

Всеки човек поне веднъж в живота си играе хазарт - в казино, игрални автомати, карти, игри за пари. Въпреки това, има хора, за които играта се превръща в мания. Такива хора страдат от хазарт или лудомания.
Лудоманията (пристрастяване към хазарта) е патологична склонност към хазарт. Тя се състои в често повтарящи се епизоди на участие в хазартни игри, които доминират живота на човека и водят до спад в социалните, професионалните, материалните и семейните ценности.
В повечето случаи геймърите не могат да се отърват от пристрастяването към игрите. След това на помощ пристигат психотерапевтите от клиниката On Life, които връщат на пациента предишните му ценности в живота, помагат да се осъзнае разрушителният ефект от хазартната зависимост, а също така симулират с пристрастените ситуации, които са свързани с играта, и изработват начини с които да ги избегнат.
Ако виждате, че не се справяте със ситуацията си, не губете време, обърнете се към нас на номера на горещата линия на On Life Clinic +359897762525 и ще получите подробни инструкции как правилно да се държите със зависимия.
Лечение на всички видове зависимости, лечение на алкохолизъм, лечение на наркомании в On Life Center 24/7