Новина - Рехабилитация на зависимите в нашата страна

Рехабилитация на зависимите в нашата страна

Центърът за психологическа помощ и подкрепа «On Life» е организация, която се занимава с лечение и профилактика на зависимости, като наркотичната и алкохолната. Нашият център работи в сътрудничество с най-добрите центрове по наркология и е в състояние да окаже на зависимия помощ да се избави от махмурлука, абстиненцията, запоите и другите прояви на физическа зависимост.
За постигането на перфектен резултат е необходимо комплексно лечение. Болшинството от пациентите, преминали програмата за комплексна терапия повече не се връщат към употреба на алкохол или наркотици и започват отново да живеят пълноценно.
Подробна информация за лечението можете да получите на нашата безплатна гореща линия +359897762525. Специалисти от центъра ще ви обяснят за методите на лечение на зависимостите и ще ви помогнат да изберете подходящ план за рехабилитация и ще ви запишат за първа консултация със специалист.
Не забравяйте, че при наркоманиите и алкохолизма не бива да се бавите с решението за лечение, тъй като зависимите хора рискуват да умрат всеки ден, а всяка следваща доза от вредното вещество може да нанесе непоправима вреда. Направете днес първата стъпка по пътя към здравословен живот – обърнете се към специалистите от център «On Life» и ще получите подкрепа и анонимна консултация от нашите служители, която ще ви помогне да се подготвите за битка с гибелното заболяване!