Новина - Лечение на зависимоти

Лечение на зависимоти

Съвременният човек, който живее в епоха на стрес и нестабилност, често се оказва доминиран от пристрастявания. Наркоманията, алкохолизмът, хазартът станаха истински природни бедствия на нашето общество. Те унищожават семейства, унищожават човек отвътре и могат да доведат до смърт.
За съжаление, хората са склонни към пагубни пристрастявания, оставяйки по този начин проблемите, конфликтите, с които се сблъскват. Следователно професионалната помощ от специалисти - нарколози, психиатри, психотерапевти, е необходима за рехабилитация, така че човек да може да се върне към нормалния живот.
Специалистите от Центъра за психологическа помощ и подкрепа "OnLife" са готови да предоставят цялостна помощ за лечението на пациенти с диагноза алкохолизъм, наркомания и хазарт. В ON Life успешно се лекуват всички видове зависимости. По правило курсът на лечение продължава от 1 до 6 месеца (определя се въз основа на възрастта на пациента, продължителността на периода на зависимост, опитите за лечение в миналото, състоянието до момента), могат да бъдат както амбулаторни, така и стационарни. Пациентите са под денонощно наблюдение на специалисти от рехабилитационния център, работят с нарколози, психиатри, психотерапевти, психолози, социални работници, 7 N инструктори, арт терапевти, спортни терапевти, а също така пациентите участват в групова терапия. В допълнение към рехабилитацията на зависимия пациент, инструктори и психолози от центъра провеждат часове с роднините на зависимите в програмата за социална зависимост като част от проекта „Free Family”.
Разбира се, само усилията на специалистите от рехабилитационния център „OnLife” не са достатъчни: необходимо условие за лечение е желанието на пациента да се отърве от зависимостта и осъзнаването на проблема си. Само доброволното съгласие на пациента за лечение може да доведе до дълъг и траен ефект: ярък пример за това, че е възможно, е опитът на инструкторите нарколози на "OnLife" в програмата "7N", защото много от тях не приемат алкохол, наркотици и не играят казина и машини от 5-15 години. В нашата медицинска практика има пациенти, които преди 5-7 години побеждават пристрастеността си и не се връщат към предишния си живот.
Ако виждате, че не се справяте със ситуацията си, не губете време, обърнете се към нас на номера на горещата линия на On Life Clinic +359897762525 и ще получите подробни инструкции как правилно да се държите със зависимия.
Лечение на всички видове зависимости, лечение на алкохолизъм, лечение на наркомании в On Life Center 24/7