Позвънете 
 Пишете ни
Лечение на пристрастяване към марихуана

Лечение на пристрастяване към марихуана от Onlife Clinic

Безобидната на пръв поглед трева може да нанесе огромна вреда на организма. Приемът на канабиноиди в големи дози води до психологически нарушения. Постоянната употреба на марихуана води до общо безразличие, разсеяност и тежка депресия.

За съжаление, марихуановата зависимост се е превърнала в тежък проблем сред младежите. Затваряйки се в себе си, младите хора започват да се увличат по тревата, уж с цел да се „самоопознаят”. Всъщност, обаче, канабиноидите притъпяват чувствителността на нервната система и водят не до разбиране на проблемите в дълбочина, а до депресия и безизходица.

запитване за лечение на пристрастяване към марихуана

Хората, които пушат марихуана са сред най-немотивираните за лечение и избавяне от зависимостта и постоянно повтарят „Е какво толкова, нали не се боцкам и не се търкалям под оградите като алкохолиците…”, забравяйки, че това е само първата крачка към други видове ПАВ (психоактивни вещества).

Лечение на марихуановата зависимост, както и на зависимостта от други вещества се провежда комплексно. Първо трябва да се спечели доверието на пациента и да му се даде възможност да разкаже за своя проблем. Вземането на решение да се прекрати употребата на наркотика, както и поддръжката от близки и роднини през всички етапи е залог за успеха на лечението. Специалистите в „On Life Cliniс” полагат всички възможни усилия, за да може клиентът да осмисли живота си и да погледне трезво на света!