Галерия

За Нас

On Life Clinic е прогресивен център за лечение на зависимости в Европа.
Висококвалифицираните специалисти ще ви помогнат да разрешите вашия проблем. Благодарение на дългогодишния опит и индивидуалния подход към всеки клиент, ние сме разработили ефективна комплексна програма, която включва психологическа, медикаментозна и психотерапевтична помощ.

Нашите преимущества:
- авторска методика на лечение на алкохолна и наркотична зависимост основана на опита на нашите специалисти
- атмосфера на домашен уют
- комфортни и безопасни условия
- методи за профилактика
- индивидуален план за рехабилитация
- внимателен и грижовен персонал
- гарантирана анонимност
- увлекателни екскурзионни програми
Клиниката се намира в живописен район на България, богат на прекрасни горски пейзажи и свеж планински въздух. Това ще ви позволи да се откъснете от сивото ежедневие и да се отдадете на самопознание с цел достигане на максимален ефект от рехабилитацията.

За съжаление не всеки може да признае наличието на зависимост и поради тази причина ние предлагаме безплатна консултация с нашите специалисти, която ще ви помогне да загърбите страха и срама и да споделите своите тревоги. Нашата клиника използва съвременни и ефективни методи за лечение на физическа и психологическа зависимост. Ние работим с дипломирани европейски специалисти и това позволява на нашите клиенти да се избавят от пагубните последствия от употребата на алкохол и психоактивни вещества.

Важна част от рехабилитационния процес е използването на метода на семейната терапия, който подразбира включването на членовете на семейството в процеса на лечение. Заявяването открито на проблема и изграждането на навици заедно с вашите близки помага за откриването на причините за възникване на зависимост. Освен това семейната терапия позволява на близките да създадат правилни условия за зависимия в пост рехабилитационния период, с което биха могли да предотвратят възможен рецидив.

Първата стъпка към възстановяване – признаване на наличието на проблем. Страха и лъжите разпространявани в обществото възпрепятстват окончателното разделяне с болестта на зависимостта. Нашите специалисти са на разположение 24/7 и са готови да ви окажат помощта и подкрепата от която се нуждаете .

Гарантираната анонимност ще ви помогне да загърбите страховете и съмненията си и да започнете рехабилитационния процес още днес. Не се колебайте да промените живота си, започнете на чисто с On Life Clinic! Бъдете уверени, че животът без зависимости е възможен и много по-интересен. Ние сме тук за да ви го докажем!
Нашият екип